Skip to main content
XS SM MD LG XL

Op 3 en 4 april 2020 wordt de derde landelijke Voedsel Anders-conferentie georganiseerd in Wageningen! Wil je samen een nieuwe stap zetten in de voedsel- en landbouwtransitie? Wees er dan bij! 

Op Voedsel Anders 2020 wordt er gekeken naar successen, obstakels en oplossingen om te komen tot een ander voedselsysteem. Welke successen hebben zijn er al geboekt en wat hebben we geleerd?  Hoe kunnen we de knelpunten die we tegenkomen oplossen of omzeilen? Hoe maken we de beweging nog sterker en diverser? Welke kansen liggen er om samen nieuwe stappen te zetten naar een rechtvaardig en duurzaam voedsel- en landbouwsysteem?

Net als bij de eerdere Voedsel Anders-conferenties draait het programma grotendeels op de inhoudelijke bijdragen van de ca. 1000 deelnemers. In de workshops en discussies worden er inspirerende verhalen gedeeld, worden de leer- en knelpunten benoemd en wordt er gezocht naar oplossingen. We leggen nieuwe verbindingen en komen tot nieuwe inzichten.

Op beide dagen zijn er verschillende workshops te doen en worden de dagen afgesloten met een duurzaam diner en een borrel. Daarnaast is er op vrijdag een talkshow en een keynote speech en op zaterdag een reflectie met sprekers uit het veld.

Meer weten en je aanmelden? Kijk hier!