Skip to main content
XS SM MD LG XL

Naast de aanbieders op onze site zijn er ook veel biologische markten waar je je producten kunt halen. In veel steden staan deze markten op vaste dagen, hieronder vind je een overzicht!

Biologische Boerenmarkt Utrecht

Elke vrijdag brengen de biologische boeren hun verse producten en hun boerderijverhalen naar hartje Utrecht. Het zijn kwaliteitsproducten, de lekkerste, de mooiste, vers van de boerderij. Er is een ruim aanbod aan koeien-, schapen-, geitenkaas, groenten en fruit, brood en gebak, sappen, mooie warme schapenvachten, vlees en duurzaam gevangen vis.

Elke vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur op het Vredenburgplein.

Biologische markt Den Bosch

Op de Markt in het centrum van Den Bosch is elke vrijdag een biologische markt. De markt bestaat al meer dan 20 jaar. Op de biologische markt staan kramen van lokale producenten van, onder andere, groente en fruit, brood en banket, kaas en andere zuivelproducten, honing, vis, vlees en natuurlijk nog veel meer.

Elke vrijdag van 09:00 tot 13:00

5211 GA ‘s-Hertogenbosch

Biologische markt Zwolle

De biologische markt staat vlakbij het Maagjesbolwerk in Zwolle. Goede (h)eerlijke waar van mensen die staan voor hun producten. Ze bieden een compleet aanbod aan producten aan. Zo is er een bakker, een slager een groentevrouw, een kaasboer, een paddestoelenman, en een heel uitgebreide noten, thee- en kruidenkraam.

Elke vrijdag van 08:00 tot 13:00

8011 ME Zwolle

Biologische Boerenmarkt Frederiksoord

Hier kunt u terecht voor vrijwel al je biologische boodschappen, zoals verse groenten en fruit, kruidenierswaren, brood en banket, kaas en vlees.

Elke zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur

Majoor van Swietenlaan 1A  Frederiksoord

 

Biologische Noordermarkt Amsterdam

Iedere zaterdag staan wij vanaf 9 uur klaar om de hoofdstad van verse biologische groente, fruit, brood, kaas, paddestoelen, kruiden, vlees, vis, honing, bloemen en andere lekkernijen te voorzien.

Elke zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Noordermarkt 1015 NA Amsterdam

Biologische markt Arnhem

De biologische markt in Arnhem vindt op dezelfde locatie en gelijktijdig plaats met de reguliere warenmarkt op zaterdag. Een viertal kramen op de warenmarkt is onderdeel van de biologische markt en hier kun je terecht om al jouw biologische weekboodschappen te halen.

Elke zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur

Kerkplein 6811 HJ Arnhem