Skip to main content
XS SM MD LG XL

Goed nieuws! Steeds meer grote fastfood ketens spelen in op groeiende consumptiebehoefte naar een duurzaam alternatief voor vlees.

Plantaardige burger

Op 8 september heeft de Burger King in al haar Nederlandse restaurants een nieuwe en wel plantaardige burger gelanceerd.

De nieuwe plantaardige burger is op het eerste oog niet van de originele burger te onderscheiden. De plantaardige variant heeft dezelfde vertrouwde opbouw met het getaoste broodje, vers gesneden tomaat, sla, mayonaise, ketchup, augurk en gesneden uien.

Met de nieuwe plantaardige burger speelt de Burger King in op de groeiende consumentenbehoefte naar een duurzaam alternatief voor vlees. Het past helemaal binnen de strategie van de Burger King om te blijven innoveren.

 

 

 

De Vegetarische Slager

Voor de plantaardige burger werkt de Burger King samen met de Vegetarische Slager. Zij maken de plantaardige burger op basis van soja, tarwe en kruiden. De filosofie van De Vegetarische Slager is om vleesliefhebbers te laten proeven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze een keer geen vlees eten en dat is precies wat de Burger King met de nieuwe plantaardige burger voor ogen heeft!