Skip to main content
XS SM MD LG XL

Save the date ! 

Op donderdag 12 november vindt een online event plaats tussen 15.30-17 u. het EU Food Price Debate – Getting the prices right. Dit naar aanleiding van de publicatie van de EU Green Deal – Farm to Fork Strategy op 20 mei. Wat brengt dit voor milieu-, natuur- en gezondheidsvoordelen en wat betekent het voor de biologische landbouw? Hoe gaan voedselprijzen veranderen als de gezonde, milieuvriendelijkste keus de makkelijkste keus moet worden? Komt er een 0% btw tarief op (biologische) groenten en fruit en hoe gaan Europa, Duitsland of Nederland de prijs van vlees verhogen?

Aanmelden kan via deze link: https://zoom.us/j/95743661166

Sprekers zijn:

  • Dr. Hinrich Snell, German Agriculture Ministry
  • Anne Burill, DG ENV, European Commission
  • Silvia Schmidt, Food Policy Officer IFOAM Organics Europe
  • Celia Nyssens, Policy Officer for Agriculture, European Environmental Bureau
  • Jeroom Remmers, Director of True Animal Protein Price Coalition
  • Manfred Aben (Unilever)
  • Chair: Gerben Jan Gerbrandy, former MEP (Alde/Renew)