Skip to main content
XS SM MD LG XL

Op zaterdag 27 augustus organiseren diverse jongerenorganisaties een groot Protest voor een Eerlijke Vleesprijs in Den Haag. Sluit je aan bij dit event met live muziek, free food en speeches. Om het leuk te maken willen de jongeren clubs er het grootste vegan BBQ event ooit van maken. Locatie op 1 minuut vanaf Den Haag CS! (parkje bij Laan van Reagan en Gorbatsjov).

Dit is een initiatief van Youth for Climate, Studenten voor Morgen, Jongeren Klimaatbeweging, Klimaat .en Energie Koepel (KEK), Jongeren Milieu Aktief en Fridays for Future, vrijwel allemaal partner van de TAPP Coalitie. Daarom vinden we het natuurlijk mooi dat zij dit organiseren en steunen we dit initiatief.

Meld je aan op www.youthforclimate.nl, waar ook meer info staat en updates volgen over het programma. Vergeet niet je vrienden, familie en collega’s te vragen!
Er worden om 15 uur twee Manifesten overhandigd aan de regering, 1 van jongeren, 1 van boeren. Zij hebben drie eisen:

– De vleesprijs moet eerlijk en hoger (milieuheffing);
– Plantaardige producten moeten goedkoper worden;
– Een deel van het geld moet naar boeren, om te verduurzamen en extensiveren.

Kom ook! Laat de regering en de media zien dat deze wens breed gesteund wordt.