Skip to main content
XS SM MD LG XL

De GoodFoodClub is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards 2022/2023. Dat hebben Foodlog en FoodPersonality op 22 november 2022 bekendgemaakt tijdens de ‘Free From Functional Food Expo’ in Amsterdam. De awards zijn complimentprijzen voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.

Nominatie Gezonde Innovatie Awards

Uit 99 aanmeldingen is de GoodFoodClub door een vakjury genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards. Deze nominatie valt onder de categorie van initiatieven. De awards kennen namelijk twee categorieën: initiatieven en producten. Foodlog en FoodPersonality vinden het belangrijk dat mensen gezond(er) eten en leven. Daarom zetten zij producten en initiatieven die daar daadwerkelijk aan bijdragen in de spotlights.

Stem op GoodFoodClub

De nominatie is al een compliment op zich, maar de GoodFoodClub wil de prijs ook graag winnen. Het platform is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties om het aandeel van duurzaam, lokaal en gezond voedsel te vergroten. Sinds 2019 vind je op deze website allerlei duurzame voedsel- en landbouwinitiatieven in alle provincies. Stem daarom nu op de GoodFoodClub! De stemperiode start op 22 november 2022 en sluit 8 januari 2023.

Verschillende prijzen

De Gezonde Innovatie Awards bestaan uit publieks- en juryprijzen, die door Foodlog en FoodPersonality samen worden uitgereikt in februari 2023. Niet alleen het publiek, maar ook de vakjury kiest zijn favoriete product en initiatief. Dat gebeurt in januari 2023. Bovendien hebben bezoekers van de Expo gestemd op hun favoriete gezonde innovatie. Daar zijn vervolgens de Gezonde Innovatie Professional Awards voor uitgereikt.